ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ Παπαγιάννη Θεoδωρου.

Ημερομηνία : 26/7/2016

Προς : ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

«Σας γνωστοποιώ με την δήλωση μου αυτή, την παραίτηση μου από Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του  Σωματείου Εργολάβων Βορειοανατολικής Χαλκιδικής, τους  λόγους που με οδήγησαν σε αυτή μου την ενέργεια και οτι η  απόφαση μου είναι αμετάκλητη».

Μετά την έντονη αντιπαράθεση μου, με τον αντιπρόεδρο του Σωματείου, ο οποίος εξαπέλυσε εναντίον μου εντελώς αβάσιμες αιχμές προς την φερεγγυότητα, την καθαρότητα και την τιμιότητα του προσώπου μου και την μομφή για την άρτια λειτουργία των υποχρεώσεων μου από την θέση του Προέδρου του Σωματείου, θεώρησα αναγκαίο και σωστό να παραιτηθώ, διότι απο τη μέχρι σήμερα πορεία μου στο χώρο, ως επαγγελματίας, ουδέποτε το όνομά μου ενεπλάκη.

Το ήθος μου, η κοινωνική μου θέση και η οικογενειακή μου κατάσταση δεν θα μου επέτρεπαν ποτέ να συμμετέχω οπουδήποτε μεμπτά και να αποτελώ μέρος οποιασδήποτε βρωμιάς, και για αυτό παραιτούμαι.

Συνεχίζω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο σωματείο, και εννοείται ότι ΗΜΟΥΝ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ πάντα στο πλευρό του σωματείου.

Σας εύχομαι καλή δύναμη, και σωστές αποφάσεις.

Με εκτίμηση
Παπαγιάννης Θεοδωρος.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ